Postani partner | Podrška poslovanju je poslovni servis ideja i usluga za početnike i male poduzetnike. Nudimo slijedeće kategorije partnerstva:

Partner tvrtka

Ukoliko imate dobru reputaciju na tržištu. Ukoliko nudite nešto iz  naših usluga ili smatrate da Vaše usluge nisu ponuđene i trebaju biti u ponudi poslovnog servisa PODRŠKA POSLOVANJU.

Ukoliko ste profesionalni i poslovno moralni. Ukoliko imate resurse i profesionalne timove. Ukoliko imate prostora za nove korisnike kojima ste spremni pružiti kvalitetnu uslugu uz razumnu cijenu i rokove.

DOBRO NAM DOŠLI!

Partner slobodni suradnik (freelancer)

Slobodni suradnici ili nezavisni profesionalci (freelanceri) su osobe koje samostalno izvršavaju zadatke ili upravljaju projektima i uslugama za Podršku poslovanju, a nisu naši zaposlenici.

Ukoliko imate dobru reputaciju na tržištu. Ukoliko nudite nešto iz naših usluga ili smatrate da Vaše usluge nisu ponuđene i trebaju biti u ponudi poslovnog servisa PODRŠKA POSLOVANJU.

Ukoliko ste visoko profesionalni i poslovno moralni.

Ukoliko imate prostora za nove korisnike, kojima ste spremni pružiti kvalitetnu uslugu uz razumnu cijenu i rokove.

DOBRO NAM DOŠLI!

Partner student

Nema studenta, a da ne želi zaraditi koju kunicu tijekom studiranja. Ukoliko ste maštoviti, poslovno nadareni, imate stručna mišljenja, nove, inovativne, mladenačke ideje, pravi ste izbor za našeg poslovnog partnera. Nemojte propustiti priliku da dodatno usavršite dosadašnje znanje, a pritom i zaradite pokoju kunu.

DOBRO NAM DOŠLI!

Partner promotor

Vlasnik ste portala, web stranice ili bilo kojeg drugog medija kojima Podrška poslovanju poslovni servis ideja i usluga zanimljiv  za obostrano promoviranje  početnika i malih poduzetnika kao ciljanih korisnika.

DOBRO NAM DOŠLI!

Usluge promocije većinom iziskuju dodatne (jako bitne i isplative) troškove u poslovanju. Postanite naš partner i međusobno promovirajmo poslovne organizacije kako bi smanjili troškove. Uz razne načine oglašavanja i promoviranja, postanimo partneri kroz našu burzu.

Partner agent

U svakom poslovanju postoji osoba koja je zadužena za prvi  kontakt i kontrolu svega. Agent je tu da pronađe nove korisnike, zadrži sadašnje, nadgleda proces stvaranja i nuđenja usluga i drži cijelo poslovanje zajedno. To je osoba od koje sve počinje, koja svojim šarmom i ophođenjem ostavlja dobar dojam.

DOBRO NAM DOŠLI!

Pridružite nam se